Va oferim modalitati nelimitate de a personaliza, proteja si adauga intimitate suprafetelor de sticla

Ai o intrebare? Contacteaza-ne si te vom ajuta!  0728 901 422

Avantaje ale foliei de sticla protectie solara

Folia de protectie solara si termica este o soluție eficienta pentru a reduce caldura și lumina solara care intra intr-o incapere si pentru a pastra caldura in interior in sezonul rece. Aceasta este o optiune populara pentru ferestrele locuintelor, cladirilor de birouri si a altor spatii comerciale. Iata cateva aspecte cheie legate de folia de protectie solara si termica:

Avantaje ale Foliei de Protectie Solara si Termica:

  1. Reducerea Caldurii: Folosind folia de protectie solara, puteti reduce cantitatea de caldura care intra in incapere, mentinand astfel o temperatura mai confortabila in interior, in special in timpul verii.
  2. Protectie UV: Aceste folii de protecție solara ofera protectie impotriva razelor ultraviolete (UV) care pot cauza decolorare si deteriorare a mobilierului, podelelor si altor obiecte expuse la lumina solara directa.

 

 

 

 

 

Lumina directa a soarelui poate cauza decolorarea treptata a  materialelor din care este fabricat mobilierul. Razele UV pot afecta pigmentii din lemn, tesaturi sau finisaje, ducand la pierderea intensitatii culorii.

  1. Economisirea Energiei: Prin reducerea incalzirii excesive in timpul verii si mentinerea caldurii in timpul iernii, foliile solare geamuri ajuta la economisirea energiei si implicit, a costurilor de incalzire si racire.
  2. Confidentialitate si Siguranta: Foliile reflexive pot oferi si un grad suplimentar de confidentialitate, reducand vizibilitatea din exterior, astfel incat persoanele din interior sa poata vedea in exterior, dar cei din exterior nu pot vedea in interior. De asemenea, ele pot oferi o anumita protectie impotriva spargerii, tinand geamurile impreuna in caz de impact.
  3. Reducerea Stralucirii: Folosirea foliei de protectie solara reduce stralucirea si luminozitatea excesiva din incapere, ceea ce face mediul mai placut pentru ochi si mai usor pentru a viziona ecranele electronice.
  4. Instalare profesionala si Reversibilitate: Folia de protectie solara si termica in majoritatea cazurilor necesita instalare profesionala  si poate fi indepartata fara a lasa reziduuri pe geamuri.

Articolul publicat in New England Journal of Medicine evidentiaza cu acuratete impactul imbatranirii pielii cauzata de expunerea la radiatiile solare. Un barbat in varsta de 68 de ani a livrat lapte pe aceeasi ruta in Chicago timp de 28 de ani. Datorita faptului ca soarele a lovit in mod constant aceeasi parte a fetei sale, pielea sa a imbatranit treptat, dezvoltand riduri pronuntate

Este important sa alegeti tipul potrivit de folie de protectie solara in functie de nevoile dvs. specifice si sa consultati un specialist pentru instalare profesionala.